RSS
++iNsaN biaSa yG CuBa MenJadi Luar Biasa++MenuLiS SekaDar PerKonGsiaN Idea & KehiDuPan++

~ besdayku~

~ KASIH NYER BESDAY~

Kasih nyer besday baru jek lepas tapi masih terasa lagi tarikh tersebut memberi kesan yang sangat mendalam pada diri kasih. Kasih tak mengharapkan sape2 pun mengingatinya cukuplah kasih sendiri merasai debaran tu dalm diri kasih sendiri. Kasih mahu jadi insan yang berbeza , insan yang lebih kuat menghadapi cabaran dalam hidup dan yang penting kasih nak sangat jadi insan yang dapat berjasa kepada semua orang. insyaAllah. Kasih nak diri kasih dirasai jika kasih ada dan tiada. Sebelum ni kasih rasakan diri kasih Cuma dalam lingkungan hidup kasih saja. Kasih Cuma ada Allah + rasul + keluarga + sahabat + insan istimewa + pelajaran yang akan jadi kerjaya kasih kelak. Walaupun kasih ada semua tu tapi kasih rasakan seperti ada sesuatu yang kurang dalam hidup kasih. Kasih nak terbang jauh.....bukan beerti terbang bebas. Kasih nak timba banyak pengalaman... insyaAllah jika Allah izinkan.


Kasih juga nak kongsi adiah yang kasih dapat sempena besday kasih yang ke -23 ni....

Walaupun berapa nilai sekalipun, yang penting kasih sangat2 hargai pemberian insan2 ini. Tanx all...~ adiah yg kasih dapat ~

~ x byk tp cukup bermakna ~


~ from someone ~

~ very special for me ~


~ ni adiah dr yein my ex-hosmet mse sem 1~

~ cayang yein ngat taw~


~ from my rumet~
~ wanie..tanx~


~ ni la adiah kasih beli tok dri kasih sndri~
~huhuhu...poyo tol kn~

tanx sume sbb igt pada kasih...utk my sahabat...sue..aku ase ko dah bagi adiah yg paling bermakna dalam hubungan kita.walaupun pahit pada mulanya...aku terasa manis kemudiannya.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

~jangan lupa datang komen2 lagi k...=)